Om oss

Om oss

Sanerings Companiet i Malmö AB, etablerat 1993 av Roger Lindström och Fredrik Norman, har sedan dess vuxit till att bli en ledande aktör inom saneringsbranschen i Skåne och dess omnejd. Med över trettio engagerade medarbetare och lika många serviceenheter, är vi ständigt på fältet, redo att hantera alla typer av uppdrag.

Vi har förmånen att samarbeta med en rad kunder, inklusive kommuner, fastighetsbolag och förvaltningsbolag, som alla förlitar sig på vår professionalism, effektivitet och pålitlighet. Vi är stolta över vår ständigt förnyade maskinpark, vilket garanterar att vi alltid kan erbjuda den mest moderna och effektiva saneringstekniken tillgänglig. Detta möjliggör snabba och kostnadseffektiva lösningar för alla våra kunder.

Kunskap och kompetens är av yttersta vikt för oss. Därför säkerställer vi att alla våra anställda regelbundet genomgår vidareutbildning inom sina respektive arbetsområden. Med vår djupa branschkännedom och långvariga erfarenhet är vi alltid redo att leverera överlägsna saneringstjänster. Välkommen till Sanerings Companiet i Malmö – din partner inom modern och effektiv sanering.